Nyheder

JSD er på HI-brancheudstilling 2021

I år foregår det i Vejen idrætscenter tirsdag den 28. september. Kom og mød os på standen – der er gratis entré.

logo til signatur

VIL DU HAVE 6 GODE GRUNDE TIL AT DU SKAL TIL MESSE D. 28. SEPTEMBER 2021…

Læs mere

Så er vi klar på HI-messe i Vingsted

Så er vi klar på brancheudstillingen i Vingsted. Kom endelig forbi og se hvad vi kan tilbyde.

IMG_20200901_093954

Læs mere

Skilte til poolhuse og sommerhuse

Vil du gerne sikre, at de næste lejere af dit pool- eller sommerhus også bliver mødt med gode hygiejniske forhold i husets pool, spa eller sauna? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med fremstilling af skilte med anvisninger for afvaskning, brug af sauna og spa, sikkerhedsforskrifter m.m. Alle med tydelige illustrationer og tekst på flere sprog. Vi kan levere i forskellige kvaliteter og materialer, der alle tåler varme og fugtige miljøer. Altsammen hjælper dine lejere til at opretholde en god hygiejne omkring faciliteterne.
Vi værdsætter dialogen med kunden, så vi er sikre på at nå det rette resultat. Skulle det have vakt din interesse, så kontakt os endelig.

Læs mere

Vi arbejder videre på trods af COVID-19

Vi arbejder videre på trods af COVID-19. Vi har umiddelbart ingen leverandør- eller forsendelsesproblemer, og vi sidder derfor klar, hvis du skulle kontakte os.

Corona

Læs mere

Afvaskningskampagne med stor opmærksomhedseffekt!

Planlæg en afvaskningskampagne, og få strammet op på badevand- og hygiejnekvaliteten i svømmehallen.

Med den store flytbare kampagnemand på alufod ( 135 cm høj ) i den skrigende gule farve, skiller kampagnen sig virkelig ud og har en stor opmærksomhedsværdi!

Ideen er, at kampagnen kører i en periode af f.eks. 4 uger af gangen. Kan også være i forbindelse med opstart efter sommeferie, efterårsferie, juleferie osv.

Afvaskningskampagne

Læs mere