Nyheder

Skilte til poolhuse og sommerhuse

Vil du gerne sikre, at de næste lejere af dit pool- eller sommerhus også bliver mødt med gode hygiejniske forhold i husets pool, spa eller sauna? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med fremstilling af skilte med anvisninger for afvaskning, brug af sauna og spa, sikkerhedsforskrifter m.m. Alle med tydelige illustrationer og tekst på flere sprog. Vi kan levere i forskellige kvaliteter og materialer, der alle tåler varme og fugtige miljøer. Altsammen hjælper dine lejere til at opretholde en god hygiejne omkring faciliteterne.
Vi værdsætter dialogen med kunden, så vi er sikre på at nå det rette resultat. Skulle det have vakt din interesse, så kontakt os endelig.

Læs mere

Vi arbejder videre på trods af COVID-19

Vi arbejder videre på trods af COVID-19. Vi har umiddelbart ingen leverandør- eller forsendelsesproblemer, og vi sidder derfor klar, hvis du skulle kontakte os.

Corona

Læs mere

Afvaskningskampagne med stor opmærksomhedseffekt!

Planlæg en afvaskningskampagne, og få strammet op på badevand- og hygiejnekvaliteten i svømmehallen.

Med den store flytbare kampagnemand på alufod ( 135 cm høj ) i den skrigende gule farve, skiller kampagnen sig virkelig ud og har en stor opmærksomhedsværdi!

Ideen er, at kampagnen kører i en periode af f.eks. 4 uger af gangen. Kan også være i forbindelse med opstart efter sommeferie, efterårsferie, juleferie osv.

Afvaskningskampagne

Læs mere

Nye skilte

Så har vi lavet nogle nye skilte.

Se fx
Husk at vaske dine hænder - virus

Læs mere

Ejerskifte

Jeg må desværre viderebringe den triste meddelelse, at min kære far, Jan Schmidt d. 1/8 er gået bort efter alvorlig sygdom.
Jan Schmidt Design kører jeg, Jannie R. Christensen videre, og med samme velkendte koncept af  bl.a. totale skilte løsninger til svømme- og idrætsanlæg, og hvad der ellers måtte være af behov.

Læs mere